luni, 9 noiembrie 2009

Temperatura vinului din crama ta cu vin

Acest lucru este cu siguranţă cea mai mare preocupare atunci când alegi sa ai o crama de vin. Temperatura camerei este de obicei, în plus faţă de o foarte confortabil 20 ° C, mare pentru om, dar rapid letale cand vine vorba de vin. The temperature inside the average home is also very variable, with most rooms warming rapidly during the day as the radiators switch on, cooling again at night as the heating is switched off. Temperatura din interiorul casei medie este, de asemenea, foarte variabilă, cu cele mai multe camere de încălzire rapid în timpul zilei ca radiatoare pornite. This is also true in the kitchen, where many people seem to store wine, at least in the short term. Acest lucru este valabil şi în bucătărie, în cazul în care mulţi oameni par pentru a stoca de vin, cel puţin pe termen scurt. Here the ambient temperature varies significantly, reaching obscene levels when the Sunday roast is in the oven and there are pans bubbling away on the hob. Aici temperatura ambiantă variază în mod semnificativ, ajungând la niveluri foarte mari atunci când friptura Duminica este în cuptor.
Temperatura ideala este de 10 º C la 13 º C, dar mai multe grade de fiecare parte a acestui lucru este destul de sigur. Merită să amintim, totuşi, că unul dintre scopurile de vin cellaring este atât de faptul că se dezvoltă în timp, cu graţie de maturare în ceva mai complex şi mai interesant decât vinul în tinereţea sa. Lower temperatures inhibit this process, meaning you will have to wait even longer to enjoy the wines at their peak. Temperaturi mai mici inhiba acest proces, ceea ce înseamnă va trebui să aştepte chiar mai mult timp să se bucure de vinuri de la vârf. A little above 13ºC is also quite safe, and I would be happy with wines stored medium term in temperatures up to about 15ºC. Un pic mai mare de 13 º C este, de asemenea, destul de sigur, şi aş fi fericit cu vinuri stocate pe termen mediu, la temperaturi de până la aproximativ 15 ° C. This will not spoil the wines at all, but as you may expect warmer temperatures may accelerate the ageing process. Acest lucru nu va strica vinurile, dar după cum vă puteţi aştepta la temperaturi mai calde pot accelera procesul de îmbătrânire.

Accelerarea maturarea vinului ar putea părea de dorit, deoarece se va bea vinurile de la vârf, mai devreme decât s-ar putea fi altfel. I'm sure, however, that wines aged more slowly, at 10ºC to 13ºC, have greater complexity. Sunt sigur, însă, că vinurile cu vârsta mai lenta, la 10 º C la 13 º C, au o mai mare complexitate. I don't advise trying to accelerate the ageing process with slightly warmer temperatures. Eu nu incurajez încercarea de a accelera procesul de îmbătrânire cu temperaturi uşor mai caldă. With even higher temperatures, up to 18ºC, many wines will still survive, although I do not recommend such temperatures for even medium term storage (despite this being a typical temperature inside many off-licences and even specialist wine merchants). Cu temperaturi chiar mai mare, până la 18 º C. The wines most likely to suffer are aromatic white wines and Champagne, both of which are likely to lose some of their freshness and character. Temperatures above this sort of level, at 20ºC and beyond, rapidly sound the death knell for most wines. Temperaturi de peste acest tip de nivel, la 20 ° C şi dincolo de aceasta, rapid de sunet cu moartea pentru cele mai multe vinuri.